Treenighedsikonen

Treenighedsikonen er malet af Andrej Rubljev i 1600-tallet, er en fællesskabsikon. Den viser Gud i hans tre skikkelser af  Far, Søn og Helligånd, inderligt forbundne og med kalken imellem sig. Men deres fællesskab er ikke fuldkomment. Det åbner ud mod hver eneste af os med indbydelsen til at komme nær, til at dele deres fællesskab.

Kristen heling er en indbydelse til at sidde med til højbords, til at blive del af det fællesskab. Til at komme ind i tilværelsens midte og vor egen inderste mening. Til at få lov til at blive det menneske, vi er skabt til at være, med hver vores særlige betydning og opgave, i den sammenhæng, der er blevet vores.

 

Samtale:

Længslen er vejviseren ind mod vores sande selv. Ind imod den gudsforbundethed, der er sand for os, taler sandt om os i verden. Og som er enestående for hver enkelt af os. I samtale søger vi ind til hver enkelts særpræg og ser varsomt på, hvad der hindrer os i at være, hvad vi allerhelst vil. I samtalen ser vi også helt praktisk på de vilkår, der præger vores liv lige nu, og de forhold, vi lever i. 

 

Afspændingsbehandling:

Det, der er sandt om os, findes også i kroppen. Med hænderne ledes livsglæden og trygheden frem fra kilderne, fra kroppens uanede ressourcer. Kropsbehandlingen kan være voldsom eller blid efter behov, og den fører ind i en dyb afspænding, hvor kroppen får mulighed for at heles. Dermed kan gammel smerte forløses, og spændinger, stress og angst mildnes. En sådan behandling er en vej til øget kropsbevidsthed, til et dybere kendskab til sig selv og dermed en øget evne til fællesskab og hengivelse. 

 

Heling som hændernes forbøn:

At det er heling betyder, at arbejdet foregår under tavs bøn til Gud. Gud, som er al kærligheds og dermed al helings kilde. Det kan mærkes. Det kan mærkes, når vi bringer os ind under hans velsignelse og bare tager imod, lader os bære. Gud kender vore inderste behov og længes efter at opfylde dem. Han er den store heler. Målet er at finde en ny frihed:  En lettere gang på jorden - og et levende hjerte, hvor forvandlinger sker.

 

 

 

 

 

 

Webinfo

 

 

 

Denne side opretholdes nu af Paul

Bridgwater

 

paulbridgwater@mac.com

www.healinghelp.dk

 

 

 

 

 

Treenigheden